Werkwijze

Bij Perlot Installatie zijn we trots op onze allesomvattende aanpak, waarbij we als leverancier en installateur van zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en thuisbatterijen het gehele proces in eigen beheer hebben. Dit stelt ons in staat om een snelle en persoonlijke service te bieden aan al onze klanten.

 

Advies op maat

Onze werkwijze begint met een persoonlijk adviesgesprek. Ons deskundige team staat klaar om klanten te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op basis van hun specifieke behoeften en situatie. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen of thuisbatterijen, we luisteren naar de wensen van de klant en bieden advies op maat.

Na het adviesgesprek gaan we over tot de ontwerpfase, het ontwerp en de verkoop. Het gehele proces, inclusief de verkoop van de benodigde apparatuur en het ontwerpen van het systeem, wordt intern beheerd. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en zorgen voor een naadloze integratie van duurzame oplossingen in de levens van onze klanten.

 

Deskundige installatie

Een cruciale fase in onze werkwijze is de installatie. Onze goed opgeleide en ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en thuisbatterijen. We streven ernaar om het installatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale verstoring voor de klant.

 

Nazorg en onderhoud

Na de installatie stopt onze betrokkenheid niet. Wij bieden nazorg en onderhoud om ervoor te zorgen dat de duurzame oplossingen optimaal blijven presteren. Mocht er een probleem ontstaan of heeft de klant vragen, dan staan wij klaar om snel en adequaat te reageren.

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt Perlot Installatie een alles-in-één oplossing. Met onze volledige controle over het proces, van advies tot en met installatie, garanderen we niet alleen hoogwaardige duurzame oplossingen maar ook een klantgerichte benadering. Kies voor Perlot Installatie en maak de overstap naar een duurzame toekomst.

Gratis advies?

Neem contact met ons op!