Thuisbatterij

We zijn gepassioneerd over het optimaliseren van energiegebruik en daarom zijn wij uw betrouwbare leverancier én installateur van thuisbatterijen. Vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de installatie nemen wij het volledige proces in eigen beheer, waardoor we snel en persoonlijke service kunnen garanderen.

We begrijpen dat de energiebehoeften van elk huishouden verschilt. Daarom bieden wij verschillende soorten thuisbatterijen die specifiek zijn ontworpen voor de opslag van zonne-energie. Batterijen zijn niet alleen nuttig met zonnepanelen, ook zonder zonnepanelen kan het een voordeel hebben in combinatie met een dynamisch contract. Zo kun je in de daluren als de stroom goedkoop is laden zodat je dit tijdens de piektarieven kunt gebruiken/niet hoeft in te kopen.

 

Advies, verkoop en installatie

Een van onze sterke punten is de end-to-end controle over het proces. Ons team van deskundigen staat klaar om klanten te adviseren, het juiste product te verkopen, het ontwerp te optimaliseren en ten slotte de thuisbatterij te installeren. Deze volledige beheersing resulteert in een naadloze en efficiënte ervaring voor al onze klanten.

 

Onze professionals

Binnen Perlot Installatie hebben we een gespecialiseerd team van professionals dat niet alleen over vakkennis beschikt, maar ook gedreven is door duurzame oplossingen. Door voortdurende scholing blijven onze teamleden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van thuisbatterijen. Hierdoor kunnen wij niet alleen efficiënte installaties garanderen, maar ook inspelen op duurzame trends in de wereld.

 

Persoonlijke service

Wat Perlot Installatie echt onderscheidt, is onze focus op snelle en persoonlijke service. Het feit dat we het hele proces in eigen beheer hebben, stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om advies, verkoop, ontwerp of installatie, onze klanten kunnen rekenen op een naadloze ervaring en een team dat altijd klaarstaat om aan hun wensen te voldoen.

In het hart van onze thuisbatterijen ligt niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een toewijding aan gemak, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Gratis advies?

Neem contact met ons op!