Vergroen uw huis

Vergroen uw huis en spaar milieu én uw portemonnee!

Wij verzorgen alles op het gebied van zonnepanelen. Van advies en ontwerp tot aanleg en helpen u bij uw subsidie-aanvraag.

Thuis laadpaal

Met een laadpaal aan huis vertrekt u altijd met volle accu.

We kiezen het passende laadpunt en monteren dit. Indien nodig passen we uw meterkast aan. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Perlot installatie voor uw zonnepanelen in de regio Limburg, Venlo en omgeving.

Wij zijn leverancier en installateur van zonnepanelen. Het hele proces van advies, verkoop, ontwerp tot en met de installatie verzorgen wij volledig in eigen beheer. Hierdoor bieden we snelle en persoonlijke service.

Perlot Installatie is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en aangesloten bij Techniek Nederland. Omdat we de kwaliteit en veiligheid heel belangrijk vinden zijn onze werknemers geschoold en voorzien van het juiste materiaal om gegarandeerd een goede installatie te verzorgen.

Waarom groene energie?

Spaar het milieu

Help de opwarming van de aarde binnen de perken te houden door uw eigen energie op te wekken.

Bespaar kosten

Laat uw energierekening smelten als sneeuw voor de zon. Profiteer van energiezuinig wonen.

Hogere woningwaarde

Zorgeloos verhuizen! Met een lage energierekening stijgt de verkoopwaarde van uw woning.

Aantrekkelijke subsidie

Met subsidies en fiscaal voordeel maakt de overheid verduurzamen extra interessant.

Bereken uw voordeel

Gebruik het formulier om uw verwachte opbrengst te berekenen. De levensduur van een installatie is minimaal 12 jaar. Optioneel kan bij bijvoorbeeld Solar Edge omvormers extra garantie worden afgenomen tot 25 jaar.

Iets voor u? Onze ervaren adviseur komt graag bij u langs om samen met u de wensen te bespreken. Daarna maken wij graag een uitgebreide en nauwkeurige berekening met behulp van speciale software. Op basis van lucht- en straatfoto’s gecombineerd met kadasterdata wordt uw dak precies ingemeten.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat onze klanten zeggen

Klik op een Pin om de reacties van klanten te zien.

Xandra en Ronald Hovens

Perfect advies en installatie van zonnepanelen. Meteen een goede opbrengst zichtbaar in de meegeleverde App. Top!

Linda en Eric Bouten

Probleemloze installatie van thuislaadpunt voor mijn Kia Niro EV. Zodanig aangesloten dat ik veilig en snel kan laden. Heel tevreden!

Veel gestelde vragen

Over Perlot Installatie

Perlot installatie is opgericht door Jenner Perlot in 2012. Het is een gecertificeerd installatiebureau in Venlo met ervaren medewerkers.

Zij hebben expertise op het gebied van uiteenlopende elektrotechnische installaties, waaronder zonnepanelen, laadpalen, meterkasten en bedrading.

Waarom kiezen voor Perlot installatie?

Vanwege de jarenlange ervaring en de vele tevreden klanten die u voorgingen.

En natuurlijk de heldere werkwijze met altijd een persoonlijk advies op maat.

Last but not least: wij zijn onafhankelijk en zetten per situatie de best passende producten in.

Hoe werkt Perlot Installatie?

Elke opdracht is uniek. Wij komen dus altijd ter plekke met u de situatie bekijken en uw eisen en wensen doornemen. U ontvangt binnen een af te spreken tijd een passende offerte. Na goedkeuring daarvan worden de werkzaamheden ingepland.

Salderings regeling vanaf 2025?

Tot en met 2024 wordt 100% gesaldeerd. Daarna wordt de salderingsregeling in stappen afgebouwd naar 0 in 2031.

Zonnepanelen: aftrekbaar?

De BTW op de gehele installatie, d.w.z. inclusief arbeid, is aftrekbaar. Perlot installatie helpt u hierbij met raad en daad.

Zonnepanelen kunt u ook financieren via uw hypotheek, daarmee zijn de zonnepanelen aftrekbaar.

Zonnepanelen financieren?

Indien u in staat en bereid bent om de installatie eenmalig in zijn geheel te betalen, is de terugverdientijd het kortst.

Indien u geen directe greep in uw portemonnee wilt doen, kunt u zonnepanelen financieren door:

  1. zonnepanelen mee te financieren in uw hypotheek. De zonnepanelen zijn dan aftrekbaar;
  2. een beroep doen op een voordelige stimuleringsregeling bij het SvN. U profiteert direct van de opgewekte KwH en dus euro’s. U betaalt de stimuleringsregeling maandelijks af in een zelf vast te stellen looptijd. Het bedrag dat u aan uw energieleverancier betaald, kunt u direct verlagen;
  3. Een energiebespaarlening zonnepanelen;
  4. Een groene lening.

Wij helpen u bij financiering van zonnepanelen.

Geen BTW meer bij aanschaf van zonnepanelen
De Tweede Kamer heeft het wetsvoorstel voor het afschaffen van de BTW op zonnepanelen inmiddels aangenomen. Als het wetsvoorstel ook aangenomen wordt door de Eerste Kamer, dan betalen consumenten die zonnepanelen kopen voor hun woning vanaf 2023 géén BTW meer over de zonnepanelen.
Hoe veel panelen heb ik nodig?

In de regel adviseren wij u een installatie die uw te verwachten verbruik dekt, dus bijv. u heeft de afgelopen jaren ongeveer 3500 KwH gebruikt, dan is een installatie met een verwachte jaaropbrengst van 3500 KwH optimaal, de terugverdienperiode zal zo kort mogelijk zijn.

Indien u verwacht meer te gaan verbruiken, kan de installatie ook zwaarder worden uitgevoerd door meer panelen in te zetten (zolang er ruimte is op uw dak).

Tijdens een gesprek op locatie nemen we uw persoonlijke situatie door.

Verschillende omvormers en optimizers

Op deze plek ziet u een filmpje met uitleg van de verschillen van omvormers met de voordelen van Solaredge met optimizers.

Welke thuis laadpunt heb ik nodig?

Om optimaal te kunnen laden, dient uw laadpunt te “passen” bij uw voertuig. Om een Tesla optimaal te laden heeft een 3-fasen aansluiting de voorkeur. Voor andere merken/typen zoals Kia Niro EV, is 1 fase voldoende.

Indien u al relatief veel zware elektrische apparatuur in huis heeft, bijv. elektrische kookplaat, airco, zwembad-circulatie pomp en/of warmte pomp, is een 3-fasen aansluiting wellicht toch nodig.

Perlot Installatie bekijkt uw persoonlijke situatie en zal u een passend laadpunt adviseren en plaatsen. Indien nodig wordt uw meterkast omgebouwd van 1 naar 3-fasen. De netbeheerder zal in dat geval daarna de hoofdaansluiting wijzigen tegen een vast tarief.

Hoe snel kan ik laden?

Dit is afhankelijk van uw voertuig, 1 of 3-fasen laden, de maximale snelheid van uw laadpunt en de waarde waarop het laadpunt afgezekerd is.

Op internet zijn meerdere sites te vinden waarop voor populaire EV’s veel informatie te vinden is, zie bijv. https://ev-database.nl . Als voorbeeld is te zien dat de Kona 64 KwH uitvoering op maximaal 7.2 KwH te laden is en dat dit van bijna leeg naar vol naar verwachting 10.30 uur duurt.

Automatisch verrekenen met werkgever?

Ja dat kan. De fabrikant van het laadpunt geeft de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten dat deze mogelijkheid biedt.

Houd daarbij rekening met jaarlijkse abonnementskosten van enkele tientjes. Daarvoor krijgt u het gemak van geen declareren terug.

Salderen werkt zo

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand formulier. Uw gegevens komen dan bij ons binnen in onze administratie.

Na "Verzend" binnen 15 minuten geen emailbevestiging ontvangen? Mail dan uw gegevens rechtstreeks naar info@perlotinstallatie.nl

6 + 14 =

Onze gegevens

De Krosselt 32

5941 AS Velden

+31 77 390 4584

KvK inschrijvingsnummer 77467523

BTW nummer NL826202020B01

Bankrekeningnr. NL20INGB0004645669

Algemene voorwaarden

Alvast bedankt voor uw vertrouwen!